Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προπονητής της πειθαρχίας ο Γράφας»

Ο Αλέξανδρος Τσούτσης έθεσε ψηλά τον πήχη για τον Απόλλωνα 1926 Ο Αλέξανδρος Τσούτσης έθεσε ψηλά τον πήχη για τον Απόλλωνα 1926

Το προφίλ του Θωμά Γράφα περιέγραψε ο Αλέξανδρος Τσούτσης κάνοντας λόγο για προπονητή της πειθαρχίας.

Ο Αλέξανδρος Τσούτσης θα δουλέψει και φέτος -όπως και πέρυσι στον Ηρακλή Ψαχνών- με τον Θωμά Γράφα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα 1926 στη θέση του Αλέξη Αλεξίου.

Ο 22χρονος εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Γράφα, μίλησε για τον 40χρονο τεχνικό στη «Μetrosport», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τον χαρακτήριζα προπονητή της πειθαρχίας. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πειθαρχία και είναι αξιόλογος και ανερχόμενος τεχνικός. Επίσης, δίνει έμφαση στην άμυνα και τη σωστή λειτουργία ώστε η ομάδα να μη δέχεται εύκολα το γκολ».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας του, ο Τσούτσης σημείωσε: «Είναι δύσκολη και ανταγωνιστική η σεζόν, έχει καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα είμαστε σίγουρα στην πεντάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε και την τριάδα».

Τέλος, για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα 1926, τόνισε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, ξέρουμε την πορεία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και για αυτό ήρθα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει συνδυασμός ταλαντούχων και έμπειρων παικτών, που είναι ικανός να μας οδηγήσει ψηλά».

Last modified onΔευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 11:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep