Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαστούκι Απόλλωνα σε ΠΑΟΚ!

Ο Απόλλων 1926 νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, στη μεγαλύτερη έκπληξη του Κυπέλλου!

Την πρώτη του νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ έπειτα από 7,5 χρόνια (11/02/2007) πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (25/09) ο Απόλλων 1926 παρότι έπαιζε ως τυπικά γηπεδούχος στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Πόντιοι παρότι πέρασαν μία επεισοδιακή εβδομάδα με την απόλυση του Αλέξη Αλεξίου, έβγαλαν εξαιρετικό πρόσωπο και πήραν... κεφάλι στον όμιλο χάρη στη βολίδα του Ευσταθίου στο 18'!

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα, είχε την κατοχή, σχεδόν διπλάσιες τελικές, αλλά οι Πόντιοι κράτησαν και, μάλιστα, στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με τον Αναστασίου σε αντεπίθεση.

Ο Απόλλων με σωστές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο και καλές αντιδράσεις στην πίεση του ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το 18ο λεπτό με το εκπληκτικό σουτ του Ευσταθίου και πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας, αλλά και ουσίας. Η πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει δύσκολη υπόθεση, αλλά η ομάδα της Καλαμαριάς έχει πλέον το προβάδισμα. 

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν είχε τρόπο να σπάσει τα αμυντικά τείχη των γηπεδούχων, δεν τα κατάφερε ούτε όταν μπήκε στο ματς ο Στέφανος Αθανασιάδης που έδωσε πνοή στην επίθεσή του. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Άγγελος Αναστασιάδης έκανε συνέχεια παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στον διαιτητή που σφύριζε συνέχεια και δεν μπορούσε η ομάδα του να βρει ρυθμό. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και, φυσικά, πολλές κίτρινες κάρτες και για τις δύο πλευρές, με τον Μήτσιο να μην δείχνει ούτε κίτρινη κάρτα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο σε πολύ δυνατό φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ούτε σε αμυντικό του Απόλλωνα που παρεμπόδισε τον Γιακουμή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνο.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52' Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66' Σουλίδης), Γκέσιος (76' Αναστασίου).

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιακουμής, Κίτσιου, Ποζατζίδης (74' Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάρτενς, Σαββίδης (52' Τζανδάρης), Κουλούρης, Πόζογλου (52' Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Καραλής (Ηπείρου)

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

91' αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Καράμπελας έκανε την σέντρα και ο Αναστασίου έκανε το σουτ στην κίνηση και μπλόκαρε ο Γιακουμής.

60' Ο Αθανασιάδης έκανε προσπάθεια να κρεμάσει τον Βρονταρά με κεφαλιά, αλλά πρόλαβε και την έβγαλε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

59' ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή για τον Αθανασιάδη που τον πρόλαβε ο Βρονταράς

21' σουτ του Σπυρόπουλου από πλάγια, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.

18' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ευσταθίου πήρε την απόκρουση μετά τη σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
15' σουτ του Παπαδόπουλου λίγο έξω απ΄την εστία του Απόλλωνα

Last modified onΠέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep