Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λάθος η παραμονή Αλεξίου»

Η αποστολή του Απόλλωνα και η ομιλία Ανατολίτη.

Την τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα 1926 πριν το ματς της Πέμπτης (25/09) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες εξελίξεις, χαρακτηρίζοντας λάθος την παραμονή του Αλεξίου.

Όπως ανέφερε:

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τον χρόνο που χάθηκε... Αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή να παραμείνει ο κ. Αλεξίου μετά το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά κοιτάμε μπροστά. Ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Έχετε όλοι τις ικανότητες και οι περισσότεροι από εσάς την εμπειρία να βοηθήσετε την ομάδα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες σας».

Για τον νέο προπονητή σημείωσε: «Ο νέος τεχνικός της ομάδας πρέπει να διαθέτει την ικανότητα, αλλά και το ανάστημα, να αξιοποιήσει το πολύ καλό δυναμικό του φετινού Απόλλωνα. Και πρέπει να το κάνει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του Μάκη Δανδίκα. Δίπλα του στο ματς Κυπέλλου θα βρίσκεται ο προπονητής Νέων, Κώστας Γαλτσίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων. Νίκος Γρηγοριάδης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Τσιούτσης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Σουλίδης, Καράμπελας, Αναστασίου, Γκέσιος, Ρέββας.

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep