Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριάρα για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων 1926 νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Στο πλαίσιο της σύσφιγξης σχέσεων των δύο προσφυγικών συλλόγων (συμφωνήθηκε να υπογραφεί και πρωτόκολλο συνεργασίας) ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και ο Απόλλων 1926 τέθηκαν αντιμέτωποι στην Κρύα Βρύση σε φιλικό ματς, με τους «κοκκινόμαυρους» να επικρατούν 3-0.

Ο Τσούτσης (8'), ο Γκέσιος (14') και ο Καρασαββίδης (79') βρήκαν δίχτυα, ενώ δοκάρι είχε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): απαδόπουλος (65' Βασιλειάδης), Γαλανόπουλος, Κιόσε, Παπαστεριανός (60' Παναγιωτίδης), Μαυροκεφαλίδης (60'. Χαρ. Λουιζίδης), Τσούτσης (65' Καρασαββίδης), Καπνόπουλος (46' Τσεμεκίδης), Σουλίδης, Αναστασίου (46' Μέτσι), Βασ. Παπαδόπουλος (70' Πιαστόπουλος), Γκέσιος (55' Ρέββας).

Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του ομολόγου του στον Απόλλωνα 1926, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας Στέλιου Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη και του Στρατηγού διοικητή της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας στην Έδεσσα, Δημήτρη Αλεβίζου.

no2 copy

Στην συνέχεια, ο δύο πρόεδροι μετέβησαν στα γραφεία του Απόλλωνα κρύας Βρύσης, που βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο, όπου και υπεγράφη το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης. Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό τους οι δύο πρόεδροι δήλωσαν:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ:"Ο Απόλλων 1926 είναι ένα ιστορικό σωματείο, με προσφυγικές καταβολές από τον Πόντο. Στόχος μας είναι η ομάδα του Απόλλωνα να αγκαλιάσει και να αποτελεί την πρώτη ομάδα, που θα υποστηρίζουν όλοι οι φίλαθλοι προσφυγικής καταγωγής και στην συνέχεια ας υποστηρίζουν όποια ομάδα επιθυμεί ο καθένας. Αποδεχθήκαμε άμεσα την πρόταση του αδελφού, πλέον, σωματείου του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενός σωματείου εξίσου ιστορικού και με προσφυγικές καταβολές. Εύχομαι η συνεργασία μας να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα. Καλή πορεία στο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: "Τον Απόλλωνα 1926 τον νιώθουμε δικό μας σωματείο, γιατί αποτέλεσε ένα από τα ερεθίσματα των ιδρυτικών μελών του δικού μας Απόλλωνα. Γι΄ αυτό έχουμε και τα ίδια χρώματα, το ίδιο έμβλημα. Εύχομαι η κίνησή μας αυτή να αναπτυχθεί χρόνο με το χρόνο, με συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων των δύο σωματείων μας. Εύχομαι τα καλύτερα στην αγωνιστική πορεία του Απόλλωνα 1926 της Καλαμαριάς".

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης "ευχαριστεί το αδελφό σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1926 για την αποδοχή της πρότασης και την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, ευχόμενο να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Football League, που ξεκινάει και σύντομα να τον δούμε στην μεγάλη κατηγορία της Super League. Θα είμαστε πλέον από τους θερμότερους υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια του".

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep