Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ημέρα γιορτής

Ο Απόλλων 1926 προετοιμάζεται για την παρουσίαση της Κυριακής (14/09).

Στην παρουσίαση της ομάδας που θα μετάσχει σε λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα της Football League θα προχωρήσει η διοίκηση του Απόλλωνα 1926 την Κυριακή (14/09) και όπως ενημέρωσε:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 υποδέχεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμαριάς, αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10.30 το πρωί, με μια σειρά εκδηλώσεων, που αντιστοιχούν στην Επίσημη Παρουσίαση της Επαγγελματικής ομάδας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και στην Επίσημη Έναρξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. της Κυριακής και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν την μια το μεσημέρι. Θα υπάρχουν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθ' όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα έχουν... ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, χωρίς να λείπει το Ποντιακό στοιχείο.

Σε ειδικό σταντ της Π.Α.Ε. θα παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2014-15, αλλά και για τις Εγγραφές στις Ακαδημίες της Π.Α.Ε. Ραντεβού για όλους στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το Δημαρχείο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί!

Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συγκεντρωθούν στις 9.30 π.μ. στο γήπεδο του συλλόγου. Μια ώρα αργότερα θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, στον χώρο του Δημαρχείου Καλαμαριάς, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Στις 2 μ.μ. η αποστολή, με 20 ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει για την Κρύα Βρύση, όπου στις 5 το απόγευμα θα γίνει ο φιλικός αγώνας με τον τοπικό Απόλλωνα.

Μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που απαρτίζουν την αποστολή. Είναι οι: Π. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Χαρ. Λουιζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κιόσε, Παπαστεριανός, Καπνόπουλος, Καρασαββίδης, Αναστασίου, Παναγιωτίδης, Τσούτσης, Σουλίδης, Γκέσιος, Β. Παπαδόπουλος, Ρέββας, Θ. Λουιζίδης, Πιαστόπουλος, Τσεμεκίδης, Μέτσι.

Στην Κρύα Βρύση θα είναι παρών ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Βασίλης Ανατολίτης».

Last modified onΣάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep