Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Την Κυριακή η παρουσίαση

Την Κυριακή (14/9) θα πραγματοποιηθεί η επίσηση παρουσίαση του Απόλλωνα 1926, μπροστά από το δημαρχείο Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Απόλλωνα 1926 ανακοίνωσε ότι το πρωί της Κυριακής θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας και η επίσημη έναρξη της χρονιάς για τις ακαδημίες.

Οι Πόντιοι υπόσχονται εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και όμορφες εκδηλώσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 υποδέχεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμαριάς, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10.30 το πρωί, με μια σειρά από εκδηλώσεις, που αφορούν την Επίσημη Παρουσίαση της Επαγγελματικής ομάδας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και την Επίσημη Έναρξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. της Κυριακής και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι. Θα υπάρχουν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθ' όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα έχουν... ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Ακόμη, σε ειδικό σταντ της Π.Α.Ε. θα παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2014-15, αλλά και για τις Εγγραφές στις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Ραντεβού για όλους στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το Δημαρχείο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί!».

Last modified onΤετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep