Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Μπιτσάκος

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και τυπικά ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Τα διαρκείας.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Μπιτσάκου ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/08) ο Απόλλων 1926. Ο 23χρονος μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 24 ματς με τη Νίκη Βόλου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Βύζαντα Μεγάρων, Ιωνικό και Κόρινθο.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συμφωνίας της με τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Ο Μπιτσάκος είναι γεννημένος στις 23/12/1991 αγωνίζεται ως μέσος και την χρονιά που μας πέρασε ήταν ένα από τα βασικά "γρανάζια" στην μηχανή της πρωταθλήτριας της Football League Νίκης Βόλου με 30 συμμετοχές. Κατάγεται από την Κόρινθο απ΄όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα υπογράφωντας συμβόλαιο στα 16 του χρόνια και αγωνίστηκε μια σεζόν στον Βύζα Μεγάρων. 

Σήμερα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του Dr. Ζιώγα και αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ανατολίτη έδωσαν τα χέρια για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας».

Τα διαρκείας του Απόλλωνα

Οι Πόντιοι έκαναν γνωστό ότι από την Πέμπτη (14/08) θα θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία κυμαίνονται από 80 έως 200 ευρώ.

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ από τα ιστορικότερα σωματεία της πατρίδας μας με μια διαδρομή που ξεκινά το 1907 στην καρδιά του Πόντου, στην θρυλική Τραπεζούντα και έμελε να γίνει η αγαπημένη ομάδα των Απανταχού Ποντίων, κλείνοντας μέσα της τα πιο γνήσια αθλητικά και πολιτισμικά στοιχεία ως τις μέρες μας, ξεκινά και φέτος ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό ταξίδι με όραμα και ελπίδες στην επαγγελματική κατηγορία της FOOTBALL LEAGUE.

Το ιστορικό μέγεθος της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς που βρίσκεται και η τωρινή έδρα, μιας και αντιπροσωπεύει τον νόστο και τις μνήμες όλου του Ποντιακού Ελληνισμού.

Παραμονή της Παναγίας και την ώρα που τα βλέμματα και οι ψυχές των Απανταχού Ποντίων ταξιδεύουν στο Πανέμορφο Βέρμιο όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγιάς Σουμελά, ιστορικό Σύμβολο της Χριστιανικής Ποντιακής Πίστης, η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κάνει το πρώτο κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συμπορευτούν και να στηρίξουν το όραμα ώστε ο ΑΠΟΛΛΩΝ να πετάξει ξανά προς την κορυφή με την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας 2014-2015.

ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ-ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ!

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014-2015

ΘΥΡΑ 1-2: 80 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου

ΘΥΡΑ 3-4: 120 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου

ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ: 200 ΕΥΡΩ

Όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην έδρα μας

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και από τον πεζόδρομο Καλαμαριάς από τις 18/08/2014 και ώρες διάθεσης 19:00-21:30.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Φίλων ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας και την εν γένει συμπαράσταση τους.

Last modified onΤετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep