Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε και Μπακάλη, Βρονταρά

Στον Απόλλωνα 1926 θα παίξουν τη νέα σεζόν Πάρης Μπακάλης και Σπύρος Βρονταράς.

Έχει μπει το νερό στο αυλάκι στον Απόλλωνα 1926 και ο μετραγραφικός σχεδιασμός τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Μετά τους Ολίσε και Κατσιαρό, οι Πόντιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση ενός ακόμα πακέτου. Σπύρος Βρονταράς και Πάρης Μπακάλης (ΦΩΤ.) θα αποτελέσουν παίκτες των Θεσσαλονικέων, όπως ανακοινώθηκε επισήμως το βράδυ της Πέμπτης (31/7).
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Βρονταρά και τον Πάρη Μπακάλη. Ο Βρονταράς είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1984 και έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Φωκικό,Παναχαϊκή και Κέρκυρα και ο 26 χρονος Μπακάλης που αγωνίζεται ως μέσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του Θερμαϊκό και έχει φορέσει και την φανέλα του Π.Α.Ο.Δ., Αν. Επανομής, Α.Ε. Καλλονής, Διαγόρα, Πιερικό, Θρασύβουλο και πέρυσι στην Ν. Βόλου. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας».

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 13 Αυγούστου και για ένα 10 ήμερο θα βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Natura. Στις 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη της ομάδας στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep