Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενδιαφέρον από τους Ιταλούς!

Ενδιαφέρον για τον Απόλλωνα 1926 έδειξε η ιταλική εταιρεία που πέρυσι συνεργάστηκε με τη Ζάκυνθο!

Εκπρόσωπός της φέρεται να επικοινώνησε με τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ και να εκδήλωσε την επιθυμία να υπάρξει συνεργασία με την ομάδα, η οποία βρίσκεται σε οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο.

Το θέμα εξετάζεται αν και η αλήθεια είναι πως οι Πόντιοι διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο επικεφαλής του Απόλλωνα 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, που έχει καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της νέας σεζόν, προσέγγισε το τελευταίο διάστημα τον Αλέξη Κούγια, τον Βλάση Τσάκα και τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος επιχείρησε να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη.

Στόχος του ήταν να διερευνήσει αν υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθούν με την ομάδα και να την ενισχύσουν οικονομικά. Ωστόσο, οι προσπάθειες του προέδρου του Απόλλωνα 1926 δεν απέδωσαν καρπούς καθώς κανένας από τους παραπάνω δεν είχε τη διάθεση να βοηθήσει τουλάχιστον στη δεδομένη οικονομική στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο Χαραλαμπίδης την Παρασκευή (4/7) ανακοίνωσε την παραίτησή του, ενώ η ΠΑΕ συγκάλεσε ανοιχτή γενική συνέλευση για την Πέμπτη (10/7) σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Πηγή: metrosport.gr

Last modified onΣάββατο, 05 Ιούλιος 2014 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep