Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για την αιμοδοσία ο Απόλλων

Ο Απόλλων 1926 θα συμμετάσχει στην ετήσια αιμοδοσία της ΠΟΕ.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού του Δήμου Καλαμαριάς στην πλατεία του Δημαρχείου στις 11 Μαΐου.

Η ανακοίνωση:

«Στις 11 Μαΐου θα διεξαχθεί η ετήσια αιμοδοσία της Π.Ο.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς και την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού του Δήμου Καλαμαριάς στην πλατεία του Δημαρχείου. Σε λίγες μέρες θα υπάρξει και ανακοίνωση για τις ώρες που θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία».

Επίσης, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι θα συμμετάσχει στο "ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ" προσφυγικών ομάδων που διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Σουρμένων την Πέμπτη 24 Απριλίου στο Δήμο Ελληνικού στην Αττική:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα θα συμμετάσχει στο "ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ" προσφυγικών ομάδων που διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Σουρμένων την Πέμπτη 24 Απριλίου στο Δήμο Ελληνικού στην Αττική, στο πλαίσιο των πενθήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Στο "ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ" θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες παλαιμάχων του Πανιωνίου, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Α.Ε.Κ. και της τοπικής ομάδας των Σουρμένων. Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψει το μέλος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 κ. Κώστας Ζώης».

Last modified onΤετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep