Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη με Ηρακλή»

Ο Γιάννης Ναλμπάντης τόνισε ότι ο Απόλλων 1926 δεν έχει χάσει τις ελπίδες της 4ης θέσης.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα 1926, Γιάννης Ναλμπάντης και τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή, ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και τον κακό αγωνιστικό χώρο:

«Δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά ο διαιτητής αποφάσιε να διεξαχθεί και όλοι οι ποδοσφαιριστές πραγματικά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπήρχαν αρκετές κακές διαιτησίες, οι οποίες στοίχησαν στην ομάδα. Μέσα σε όλο αυτό έχουμε βέβαια ευθύνη όλοι. Βαθμολογικά δεν έχουμε τελειώσει. Θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια και θα τα «χτυπήσουμε» με στόχο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται όπως αρμόζει δηλαδή στην ιστορία της ομάδας. Πάντως η ομάδα έχει αδικηθεί αρκετά από την διαιτησία, στα τρία παιχνίδια που θυμάμαι, θα μπορούσαμε να είχαμε έξι βαθμούς παραπάνω και να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Θέλουμε να είμαστε καλοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που έγινε αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έχουμε ακόμα κάποιες πιθανότητες, οπότε θα κοιτάξουμε να νικήσουμε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο για τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Αποδυναμώθηκε πολύ από το περσινό πρωτάθλημα. Αυτό είναι γεγονός. Με τις παρούσες συνθήκες και την οικονομική κρίση αναγκάστηκαν οι αρμόδιοι να το χωρίσουν σε δυο ομίλους. Δεν είναι δυνατόν δυο μήνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος να μην ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν. Νομίζω αυτό είναι κακό γενικά για το ποδόσφαιρο και είναι λογικό ότι αρκετός κόσμος έχει απομακρυνθεί» .

Για τις πρώτες θέσεις:

«Νομίζω ότι οι ομάδες που έχουν ξεφύγει λίγο στην βαθμολογία αυτές θα είναι που θα μονομαχήσουν στα μπαράζ».

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep