Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Μπερτέν, Καθάριο

Νοκ άουτ για τον Απόλλωνα 1926 ο Παύλος Καθάριος.

Ο Απόλλων 1926 θα αγωνισθεί κόντρα στον Αιγινιακό στο ματς της Καθαράς Δευτέρας (3/03, 16.00 OTE TV) χωρίς τον Παύλο Καθάριο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Οι «κοκκινόμαυροι», πάντως, καλούνται να επικρατήσουν του Αιγινιακού και να τερματίσουν όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο Αλέξης Αλεξίου θα έχει στα πλάνα του τον Δημήτρη Πέλκα, όμως δεν υπολογίζει ακόμη και στον τιμωρημένο Μπερτέν, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Αϊτής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με πολύ χαρά υποδεχθήκαμε στην Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και αφορούσε την κλήση του ποδοσφαιριστή μας Frantz Bertin από την Εθνική ομάδα της Αϊτης για το διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί στο Κόσοβο μεταξύ του Κοσόβου και της Αϊτής στις 5 Μαρτίου. Ο Bertin έχει χριστεί 27 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας που είναι μέλος του Απόλλωνα».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926 πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή. Θα συγκεντρωθούν στις 14.00 στο γήπεδο και θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο πριν το ματς.

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep