Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μήνυμα... ελήφθη

Οι παίκτες του Απόλλωνα 1926 πήραν το... μήνυμα των οπαδών.

Το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και οι κακές εμφανίσεις της ομάδας είχαν αναγκάσει τους οπαδούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να στείλουν σαφές μήνυμα στους παίκτες. Άλλωστε, το… καμπανάκι είχε χτυπήσει στο μπλόκο που είχαν στήσει με την επιστροφή της αποστολή από τη Ζάκυνθο , όπου είχαν επισημάνει στους ποδοσφαιριστές ότι η υπομονή εξαντλήθηκε απαιτώντας τους να παίξουν για τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το υπερτόνισαν στους «κοκκινόμαυρους», όμως, οι οπαδοί δεν έμειναν με… σταυρωμένα χέρια και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς με την Καβάλα θέλησαν να τους υπενθυμίσουν την αναγκαιότητα της νίκης και ανήρτησαν πανό με ξεκάθαρο μήνυμα. Σε αυτό αναγραφόταν μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί είναι χωρίς λεφτά, αλλά στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι την ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές που είναι πληρωμένοι, δεν παίζουν για τη φανέλα του Απόλλωνα που είναι βαριά.

Οι φίλοι του Απόλλωνα, λοιπόν, έστειλαν το μήνυμα και οι παίκτες έδειξαν ότι το... πήραν, απαντώντας με το ξέσπασμα (4-0) στην Καβάλα.

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep