Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όπλο μας η ηρεμία και η δουλειά»

Ο Χρήστος Αθανασιάδης δήλωσε ότι ο Απόλλων 1926 είναι πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα.

Ο επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» υποστήριξε ότι ο Απόλλων 1926 είναι από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας και επιβάλλεται να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Παράλληλα, τόνισε οτι όπλο των «κοκκινόμαυρων» είναι η ηρεμία και η δουλειά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Αθανασιάδης στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο Τύρναβος είχε τρεις νίκες στην έδρα του. Στόχος δικός μας ήταν να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι, σταθήκαμε τυχεροί στο αυτογκόλ που τους άγχωσε περισσότερο και μετά το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε».

Για την πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής τα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά. Είμαστε μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στην κατηγορία όποιος διαθέτει ποιότητα, σοβαρότητα, πειθαρχία αλλά και τύχη μπορεί να προχωρήσει. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι από τα βαριά ονόματα στην κατηγορία και επιβάλλεται να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ξέρουμε την ομάδα μας και με όπλο την ηρεμία και την πολύ καλή δουλειά έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep