Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χαμηλά η μπάλα»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ζήτησε... ταπεινότητα.

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και τον στόχο του Απόλλωνα μίλησε ο Ανδρέας Παντζιαράς. Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» στάθηκε στον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα, ενώ ζήτησε ταπεινότητα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παντζιαράς στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm:

Για τον τραυματισμό του Πέλκα:

«Σήμερα θα ξέρουμε την διάγνωση. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Αυτά συμβαίνουν και πρέπει να μάθουμε να προχωράμε με αυτά στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα».

Για το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ:

«Από πέρυσι έχει ξεκινήσει αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα με όλη την έννοια της λέξης. Όλοι μαζί να κάνουμε άμυνα όλοι μαζί επίθεση. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε έναν και δύο ποδοσφαιριστές. Αν δεν κάνω λάθος και πέρσι ήμασταν η ομάδα με την καλύτερη άμυνα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Β’ βασίζεται στο μέσο-αμυντικό κομμάτι, άρα όταν θέλεις να πετύχεις και έχεις ψηλούς στόχους πρέπει να ξεκινάς από πίσω».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Βατανιακό:

«Ήταν πιο δύσκολο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι γιατί ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρας μας μετά από πέντε μήνες. Βάλαμε γρήγορα γκολ μέχρι το 33’ ενώ μέχρι το 65΄ήμασταν καλοί. Μετά κατεβάσαμε ρυθμούς αλλά παρουσιάσαμε μία πολύ καλή εικόνα. Είμαστε ακόμη πάρα πολύ νωρίς. Το ότι έχουμε φτάσει να έχουμε το απόλυτο είναι κάτι πολύ καλό. Δουλεύουμε πολλές ώρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα. Χαμηλά την μπάλα. Ξέρουμε την ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πολύ εύκολα από την κορυφή μπορείς να φτάσεις στον πάτο. Με τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τον κόσμο που είναι μεγάλο κομμάτι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Αυτό που λέω συχνά και δεν το λέω για να τους καλοπιάσω είναι ότι, δεν είναι ο 12ος παίκτης, αλλά εμείς τον νιώθουμε σαν συμπαίκτη μας. Υπάρχει μία πολύ καλή σχέση εμπιστοσύνης».

Για τον επόμενο αγώνα:

«Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στον Βόλο με την Νίκη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι νωρίς ακόμη. Οι ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματα ους. Τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με το επίσημο παιχνίδι. Μετά την 8η αγωνιστική θα μπορούμε να πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν άλλες που προβληματίζουν, αυτά όλα θα τα δούμε. Πιστεύω η δική μας ομάδα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη».

Τέλος είπε για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ηρακλής:

«Είναι νωρίς. Αυτό το πρόβλημα πρέπει να το λύσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή. Θα έλεγα πάντως ότι έχει υλικό άλλης κατηγορίας. Είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματα του και να χτυπήσει τον στόχο που έχει θέσει. Τον Ηρακλή τον βλέπεις για πρώτο σε σχέση με το ροστερ και αυτά που ακούς. Το θέμα είναι ότι παίζουν οι έντεκα μέσα στο γήπεδο.Ούτε η ιστορία ούτε τα ρόστερ. Στα λόγια όλοι είμαστε φαβορί».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep