Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συνηθισμένο ξεκίνημα για Απόλλωνα

Ο Απόλλων 1926 στις δύο τελευταίες συμμετοχές του στη Football League είχε ξεκινήσει... φουριόζος.

Το κάταγμα στον αγκώνα που υπέστη ο Φώτης Κισκαμπάνης ήρθε να επισκιάσει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Απόλλωνα απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι Πόντιοι θα χάσουν τον 31 ετών αμυντικό για περίπου ένα μήνα και ο τεχνικός, Ανδρέας Παντζιαράς θα πρέπει να βρει λύσεις στα μετόπισθεν.

Το θετικό για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν ότι συνεχίζουν αήττητοι με δύο νίκες και έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο την Κυριακή (13/10) απέναντι στον Βατανιακό, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για φέτος. Βέβαια, ανάλογο ξεκίνημα ο Απόλλων έχει πραγματοποιήσει στις δύο τελευταίες συμμετοχές του στη Football League.

Τη σεζόν 2008-09 ο Απόλλων ξεκίνησε με τρεις διαδοχικές νίκες (1-0 τον Εθνικό Αστέρα εκτός έδρας, 2-1 την Καλαμάτα εντός και 1-0 την Καβάλα εκτός), ενώ ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Εθνικό (0-0 εντός), Βέροια (2-2 εκτός) και Αγροτικό Αστέρα (0-0 εντός).

Ακόμα μεγαλύτερο ήταν το αήττητο σερί που έτρεξαν οι Πόντιοι τη χρονιά 2003-04. Τότε, είχαν ξεκινήσει αήττητοι στις πρώτες 11 αγωνιστικές και, μάλιστα, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετρούσαν μόνο νίκες απέναντι σε Εθνικό Αστέρα (1-0 εντός), Κέρκυρα (3-2 εκτός), Εργοτέλη (2-0 εντός) και Παναχαϊκή (0-2 α.α.).

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep