Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Στο τέλος ψαλίδισε τις ελπίδες

Ο Απόλλων 1926 ηττήθηκε 3-1 στη Νέα Σμύρνη και στα τελευταία λεπτά είδε τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς να ψαλιδίζονται.

Η ομάδα του Απόλλωνα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιά απέναντι στον Πανιώνιο, ισοφάρισε γρήγορα το γκολ που δέχθηκε στο 29ο λεπτό από τον Καμπάνταη, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισοπαλία αρκετά. Στην επόμενη φάση ο Καμπάνταης βρήκε εκ νέου δίχτυα και με την βοήθεια του δοκαριού, αλλά από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε αρκετά και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στην ρεβάνς με το ρευστο 2-1 που μπορούσε να ανατραπεί σαφώς πιο εύκολα από το τελικό 3-1 που ήρθε με το σουτ του Μενδρινού έξι λεπτά πριν το τέλος.

Ο Απόλλων προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, έκανε κάποιες προσπάθειες για να φτάσει στο 2-2, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις γλίτωσε το τρίτο γκολ νωρίτερα. Τώρα το ραντεβού των δύο ομάδων κλείστηκε για τις 31 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη σε ένα ματς που ο Απόλλων θα είναι σαφώς πιο έτοιμος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντέλης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος (46' Μενδρινός), Ριβέρο, Γιάννου (63' Μαρουκάκης), Ντούνης, Λάζνικ, Καμπάνταης (72' Καλτσάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσιόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντζιος (68' Ορφανός), Βέργος, Πέλκας (64' Παρμαξίδης), Πασιαλής (54' Βλάχος), Κουάντιο, Αθανασιάδης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep