Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι μεγάλες κουβέντες»

Ο Δημήτρης Ορφανός υποστήριξε ότι ο Απόλλων 1926 θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστικός στη Football League.

Ο ποδοσφαιριστής των «Ποντίων» προέρχεται από μεγάλη αποχή (αγωνίστηκε μία φορά με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στις 28 Απριλίου 2013 και έπειτα από 17 μήνες), ωστόσο, τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, μίλησε για την προετοιμασία και την επιστροφή του στον Απόλλωνα 1926.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ορφανού στο «metrosport»:

«Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Σιγά-σιγά με τον χρόνο, για να μπορέσω να φτάσω στην κατάσταση, που θέλω και για να συνδράμω και εγώ με την παρουσία μου. Χρόνος υπάρχει ακόμη, οπότε είμαι αισιόδοξος. Νιώθω καλά. Υπήρχε όντως μία μεγάλη αποχή, ωστόσο νιώθω υγιής.

Βρισκόμαστε σε στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχει δρόμος ακόμη για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Νομίζω, ότι μπορούμε να έχουμε μία καλή χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε περισσότερο «ομάδα» και να μπουν και τα νέα παιδιά στο κλίμα, για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και βήμα-βήμα να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να λέμε μεγάλες κουβέντες στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Για την επιστροφή του στον Απόλλωνα 1926: «Αισθάνομαι όμορφα. Ήταν επιλογή μου να επιστρέψω. Ένιωθα ότι θα έρθω σ ‘ένα οικείο περιβάλλον. Μακάρι, να συνδυαστεί και με μία καλή χρονιά για την ομάδα. Όλοι το θέλουμε...».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep