Πληρώνει 15.000 ευρώ ο Απόλλων

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε επιβολή - ενεργοποίηση για οφειλές στον Βαγγέλη Τρίγκατζη. Απορρίφθηκε του Σίκοφ.

Το ποσό των 15.128 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ο Απόλλων Πόντου στον Βαγγέλη Τρίγκατζη εντός 5 εργάσιμων ημερών, ώστε να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τη συγκομιδή του. Αντίθετα, η αίτηση αναψηλάφησης του Βάντσε Σίκοφ απορρίφθηκε. Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Δέχεται την από 03.01.2024 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου Τρικάτζη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 15.128,76 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 15.128,76 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

2. Απορρίπτει την από 02.11.2023 αίτηση αναψηλάφησης και τους από 20.11.2023 πρόσθετους λόγους αυτής, του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Vance Sikov κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2024 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep