«Τέλος οι αφαιρέσεις για φέτος»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της αίτησης επιβολής - ενεργοποίησης Σίκοφ κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Έπειτα από τέσσερις αναβολές την Τρίτη (20/06) έφτασε - επιτέλους - η ώρα της εκδίκασης για την υπόθεση Βάντσε Σίκοφ κατά του Απόλλωνα Πόντου. Η αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης συζητήθηκε... χωρίς τη διαιτητή που είχε ορίσει η ομάδα της Καλαμαριάς, εξέλιξη που δημιούργησε ένταση. Η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή ζήτησε την άμεση έκδοση απόφασης για να πιεστούν οι Κοκκινόμαυροι και να πληρώσουν, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι «οι αφαιρέσεις έχουν τελειώσει για φέτος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η διαιτητής που είχε ορίσει ο Απόλλων, η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής στην Καρδίτσα, Κατερίνα Νταλντάνη καθυστέρησε 20 λεπτά, ενώ προηγούμενη εκδίκαση είχε αναβληθεί, γιατί η ίδια είχε... ξεχαστεί. Όταν εμφανίστηκε, η πρόεδρος του Διαιτητικού έγινε έξαλλη και έκανε λόγο για ασέβεια, τονίζοντας: «Εδώ δεν είμαστε Καρδίτσα ή εκλογικό κέντρο»

Ο Παναγόπουλος νωρίτερα είχε πει:

«Πρόκειται για ίδια υπόθεση με αυτή του Μάρα. Η απόφαση δέχτηκε τη διαδοχή και την ευθύνη της ομάδας του νέου σχήματος εντός 20ετίας. Υπάρχει η υποχρέωση πληρωμής του 50% των οφειλών. Από το 2008 ο Σίκοφ έχει κάνει άπειρες ενέργειες. Οι τέσσερις στο τακτικό Διαιτητικό. Για μένα είναι αίτηση ενεργοποίησης. Εσείς θα κρίνετε αν είναι επιβολή. Οι εκτελεστές αποφάσεις είναι από το 2009 ως το 2012.

Η ΠΑΕ αρνείται τη διαδοχή, αλλά ακόμα και τώρα ο Ερασιτέχνης λέει ότι η ΠΑΕ προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση της. Είναι ο γνωστός Απόλλων Καλαμαριάς. Θέλουμε άμεσα να εκδοθεί απόφαση. Η Βέροια ζήτησε ήδη να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, γιατί οι αποφάσεις εκτελούνται ως 30 Ιουνίου».

Η θέση του Απόλλωνα Πόντου; Ο Αργύρης Λίβας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορώ την παραπληροφόρηση. Οι δύο τελευταίες αναβολές ήταν αίτημα του ποδοσφαιριστή. Ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Ακόμα και τώρα να εκδώσετε απόφαση, αυτή θα εκτελεστεί του χρόνου. Πρέπει η όποια απόφαση να είναι εκτελεστή πριν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Η υπόθεση είναι του 2008. Εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται στην προηγούμενη ΠΑΕ, θα ξέρουμε δύο ΠΑΕ πριν; Η αίτηση πρέπει να απορριφθεί, όπως έγινε με την Παναχαϊκή. Πρέπει να έχει γίνει αίτηση επιβολής στη δική μας ΠΑΕ. Επίσης, οι 20 χιλιάδες που πήρε το 2008 πρέπει ν' αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό και όχι από το 50%».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούνιος 2023 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep