Ο Κόντσι στον Απόλλωνα

Ο Αργεντινός επιθετικός μετακινήθηκε από τον Πανσερραϊκό στον Απόλλωνα Πόντου.

Τον Φαμπρίτσιο Κόντσι, ο οποίος μόλις επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό επέλεξε για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά ο Απόλλων Πόντου. Ο 24χρονος έχει να αγωνιστεί από τον Απρίλιο του 2021 και πριν μετακινηθεί στους Κοκκινόμαυρους επιχειρήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα, να δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο! Ο Αργεντίνος επιθετικός είναι γεννημένος στις 1/5/1998, στην Cordoba της Αργεντινής και αγωνίζεται στις πτέρυγες ως δεξιός και αριστερός εξτρέμ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Belgrano de Cordoba και αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα υποδομής της Primera Nacional (2η κατηγορία) Αργεντινής. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνή τουρνουά στην Ιταλία, αγωνιζόμενος με την Belgrano, κόντρα σε ομάδες υποδομών της Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπριζ, Τσελσι, Μπράγκα παίρνοντας το «διαβατήριο» για την Ελλάδα και τον Πανσερραικό με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ εθνική , πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετά σημαντικά γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την κοκκινόμαυρη φανέλα».

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2023 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep