«Αγωγές σε Μπαλτίδη»

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε ότι κινείται νομικά σε βάρος του Δημήτρη Μπαλτίδη.

Νομικά σε βάρος του Δημήτρη Μπαλτίδη κινείται η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και ο πρόεδρος, Άλεξ Κάλας. Οι Κοκκινόμαυροι αντέδρασαν στις δηλώσεις του πρώτου, ο οποίος στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 είπε μεταξύ άλλων:

«Ο κύριος που κάνει τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πόντου, από τον οποίο εμείς πήραμε την απόφαση να απέχουμε πλήρως, μου έκανε πρόταση να συνεργαστούμε. Ή θα πάω φυλακή εγώ ή αυτός. Μου είπε να γίνουμε συνέταιροι στον Απόλλωνα, μέσω της στοιχηματικής εταιρίας που έχω για να βγάλουμε λεφτά. Εγώ προτείνω στον εισαγγελέα να ανοίξουμε τα τηλέφωνα, να ακούσουν τι λέγαμε».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την άμεση αντίδραση του μετόχου , προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου Άλεξ Κάλας προκάλεσαν οι άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του ιδιώτη που κινεί τα νήματα στον ΜΓΣ Απόλλων Δημήτρη Μπαλτίδη.

Ο κ. Άλεξ Κάλας έδωσε άμεσα εντολή στην νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία ενημέρωσης του εισαγγελέα και να ζητηθεί το συντομότερο δυνατό να βρεθούν και να δημοσιοποιηθούν οι συνομιλίες που ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Μπαλτίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τόσο η ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο Άλεξ Κάλας προχωρούν άμεσα σε αγωγές για τις συκοφαντίες και την λάσπη που εκτοξεύτηκε από τον Δημήτρη Μπαλτίδη τόσο στην σημερινή του τοποθέτηση, όσο και σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep