Πλεονέκτημα και με Καραϊσκάκη

Ο Ηρόδοτος θέλει να πάρει αποτέλεσμα και στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη ώστε να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία και με την ομάδα της Ηπείρου. Ο Ηρόδοτος θέλει να πάρει αποτέλεσμα και στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη ώστε να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία και με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Ηρόδοτος μετά την ισοπαλία με τον Αήττητο στα Σπάτα ταξιδεύει στην Άρτα για το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη και θέλει και εκεί να «κρατήσει» το πλεονέκτημα.

Στο τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική η ισοβαθμία και στον Ηρόδοτο πήραν ήδη το πρώτο από τα πλεονεκτήματα απέναντι στον Αήττητο και στοχεύουν πλέον στο δεύτερο απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μετά τη νίκη της στην Κρήτη επί του Αήττητου πήρε ισοπαλία στα Σπάτα και είναι «κερδισμένη» σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά θέλει να σημειώσει το ίδιο και με τον Καραϊσκάκη.

Η νίκη με 2-0 στην Κρήτη επί της ομάδας της Άρτας επιτρέπει στον Ηρόδοτο να διατηρήσει το πλεονέκτημα ακόμη και με ήττα με ένα γκολ, αλλά στόχος δεν είναι να φύγει με άδεια χέρια ούτε από αυτό το γήπεδο.

Last modified onΤρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep