«Κλειδί το χαμένο πέναλτι»

Ο Γιώργος Λυρώνης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου. Ο Γιώργος Λυρώνης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου.

Ο Γιώργος Λυρώνης τόνισε πως αν γινόταν το 2-0 δεν θα υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης από τον Ηρόδοτο απέναντι στον Αήττητο Σπάτων.

Στην φάση του χαμένου πέναλτι, η οποία έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι στάθηκε κυρίως ο τεχνικός του Ηροδότου, Γιώργος Λυρώνης. Οι δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον Αήττητο στα Σπάτα:

«Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που η βαθμολογική τους θέση τις αδικεί. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως έπαιζαν οι παίκτες σε ένα γήπεδο που δεν μπορεί να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας. Παρόλα αυτά προσπάθησαν να παίξουν και μας πίεσε ο Αήττητος, προηγήθηκε και έχασε ένα πέναλτι που νομίζω πως εκεί ήταν και το κλειδί του παιχνιδιού, αφού αν πήγαινε το παιχνίδι στο 2-0 θα ήταν αλλιώς.

Καταφέραμε κι εμείς με τις αλλαγές που κάναμε να βρούμε τη φάση που ψάχναμε και να γίνει το 1-1 στο παιχνίδι. Μετά την ισοφάριση μπορώ να πω ότι υπήρχαν φάσεις για να κάνουμε ακόμη ένα γκολ επειδή και ο αντίπαλος ανοίχτηκε και μας έδωσε χώρους. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό που πήραμε και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που βγάλαμε αν και δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων αγώνων».

Τα γήπεδα της Football League έχουν δεχθεί πολλές κατηγορίες και πολλούς χαρακτηρισμούς. Εσείς τι έχετε να πείτε για το σημερινο;

«Οι συνθήκες δεν είναι καλές και δεν είναι μόνο το γήπεδο του Αήττητου εδώ, αλλά και πολλά γήπεδα της Football League. Είναι καλό όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να βοηθήσουν αυτές τις ομάδες και να δώσουν κίνητρα σε αυτούς τους συλλόγους, αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες να φτιάξουν τα γήπεδά τους ώστε να έχουμε πολλά κέρδη και σαν ποδόσφαιρο και σαν ταλέντα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep