Με Ζαμπορόφσκι, Γκούφα

Ο Γιώργος Λυρώνης υπολογίζει και τους Γκούφα - Ζαμπορόφσκι για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Ο Γιώργος Λυρώνης υπολογίζει και τους Γκούφα - Ζαμπορόφσκι για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Στην αποστολή του Ηροδότου τα νέα αποκτήματα για την αναμέτρηση της Δευτέρας (28/1, 15:00) με την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο. 

Ο Αρμάντο Γκούφας και ο Ράφαλ Ζαμπορόφσκι θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Ηροδότου για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία θέλει να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Παναχαϊκή ώστε το τέλος του πρώτου γύρου να την βρει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. 

Ο τεχνικός Γιώργος Λυρώνης, δεν υπολογίζει στον Μπραχίμα Κονέ, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και τιμωρημένος για την αναμέτρηση που θα γίνει Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα (28/01, 15:00), αφού γίνονται έργα στο γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού. Μάλιστα οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στο Παγκρήτιο, όπου δούλεψαν το πρωί της Κυριακής (27/1) οι «κυανόλευκοι».  

Υπενθυμίζεται ότι τιμωρημένος είναι ο Κονέ και ως εκ τούτου αυτοί που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Τσιλιγγίρης, Κασμερίδης, Γραικός, Μουκίδης, Σιαλμάς, Χατζηλιάδης, Κασαπάκης, Νύκταρης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Δαμιανάκης, Αμαραντίδης, Κλινάκης, Γιαλούσης, Αγγελούδης, Γκούφας, Ζαμπορόφσκι.

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep