«Φεύγω σαν φίλος»

Το «αντίο» του Βασίλη Κωνσταντινίδη στον Ηρόδοτο και οι ευχές, ώστε οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο κύκλος του Βασίλη Κωνσταντινίδη στον Ηρόδοτο έκλεισε και εν τέλει το διαζύγιο ήταν βελούδινο. Ο έμπειρος επιθετικός με δήλωσή του στο FL News έδειξε ότι οι διαφορές με τη διοίκηση λύθηκαν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ηρακλή Νύκταρη, τονίζοντας ότι: «τήρησε τον λόγο του και έτσι φεύγω σαν φίλος». Επίσης, ευχαρίστησε τους κ.κ. Σωκιανό, Παπαματθαιάκη, Στριντζή και τους συμπαίκτες του, χαρακτηρίζοντας τιμή που φόρεσε τη φανέλα των «κυανόλευκων».

Η δήλωση του Κωνσταντινίδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ηρόδοτος για τη συνεργασία. Είναι τιμή που εκπροσώπησα αυτή την ιστορική ομάδα στη μεγάλη επιστροφή της στη Β' Εθνική. Οφείλω να αναγνωρίσω την προσπάθεια του κυρίου Σωκιανού για τις πετυχημένες ανόδους μαζί με τον κύριο Παπαματθαιάκη και κύριο Στριντζή, χτίζοντας αυτή την οικογένεια που λέγεται Ηρόδοτος. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που επικρατούν στη Β' Εθνική και τις οικονομικές ελλείψεις και απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Νύκταρη. Ανέλαβε τον Ηρόδοτο σε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο σημείο για το μέλλον της ομάδας. Έκανε κάθε προσπάθεια να λυθούν οι διαφορές μας. Τήρησε τον λόγο του και έτσι φεύγω σαν φίλος. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ίδιο και το προπονητικό τιμ για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν στη Β' Εθνική.

Τέλος να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Να τους ευχηθώ υγεία και επιτυχίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα νέα πρόσωπα να συνεχίσουν να εκπροσωπούν την ομάδα με τιμή και αξιοπρέπεια όπως αρμόζει στον Ηρόδοτο.

Βασίλης Κωνσταντινίδης».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep