Ηρόδοτο ο Σιαλμάς

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ανακοινώθηκε από τον Ηρόδοτο και αναμένεται να αγωνιστεί ξανά σε επίσημο ματς μετά από 8 μήνες.

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (28/12) ο Ηρόδοτος. Πρόκειται για τον 32χρονο επιθετικό, Δημήτρη Σιαλμά που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Σιαλμάς την σεζόν 2017-18 είχε 5 παιχνίδια με τους Θεσσαλούς, όλα ως αλλαγή και κατέγραψε 88 λεπτά συμμετοχής. Σημείωσε 3 τέρματα και τελευταία του παρουσία ήταν στις 25 Μαΐου, δηλαδή πριν από επτά μήνες. Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε υποστεί ρήξη χιαστών και γύρισε στη δράση αρχές Μαΐου. Τη φετινή χρονιά δεν έπαιξε σε κανένα ματς των «κυανέρυθρων».

Η ανακοίνωση:

«H ΠAE HPOΔOTOΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σιαλμά. O εν λόγω ποδοσφαιριστής ήρθε αυθημερόν στο Ηράκλειο όπου συναντήθηκε κατ ιδίαν στα γραφεία της ομάδας μας με τον νέο πρόεδρο Hρακλή Nύκταρη και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθαν σε συμφωνία υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.

O 32χρονος επιθετικός (19/6/1986) διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, ΣE ΠANIΩNIO, EΘNIKO, ΠAΣ ΓIANNINA, OΛYMΠIAKO BOΛOY, AEK, ΠΛATANIA, ΠANAXAIKH KAI AO TPIKAΛA».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep