«Στόχος μας οι εμπειρίες»

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για τις εμπειρίες που ήθελε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του. Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για τις εμπειρίες που ήθελε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για την ευκαιρία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Αρμάντο Φουτσίνι, δήλωσε ευχαριστημένος από όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως το μυαλό τους πλέον είναι στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018, με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Football League. Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηροδότου στην κάμερα του Cosmote TV μετά την ήττα (2-1) στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Πανιώνιο: 

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δεν τα καταφέραμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου (22/12) για το πρωτάθλημα με τον Πλατανιά. Στόχος ήταν να πάρουν παιδιά χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα ιστορική και πολύ καλή το ξέραμε αυτό. Η Ελλάδα είναι σπίτι μου και αισθάνομαι καλά εδώ».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep