«Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα του Ηροδότου στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα του Ηροδότου στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μετά την ήττα από τον Βόλο με 2-0 και την κακή εμφάνιση μίλησε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα του Ηροδότου στις μεταγραφές του χειμώνα. 

Την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια επεσήμανε ο τεχνικός του Ηροδότου, Αρμάμντο Φουτσίνι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πρέπει να περάσουν αυτά τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του και στη συνέχεια να δουν την μεταγραφική τους ενίσχυση. Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηροδότου στην συνέντευξη Τύπου: 

«Ο Ηρόδοτος σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα ματς. Αρχικά για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο την Τρίτη (18/12) και με τον Πλατανιά στα Χανιά το Σάββατο (22/12) για την επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Γενάρη. Θέλουμε ενέργεια καθώς έχουμε κουραστεί από τα συνεχόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Βόλο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep