Χωρίς Αυγενικού

Χωρίς τον Μιχάλη Αυγενικού κάνει τα σχέδια του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο προπονητής του Ηροδότου Αρμάντο Φουτσίνι. Χωρίς τον Μιχάλη Αυγενικού κάνει τα σχέδια του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο προπονητής του Ηροδότου Αρμάντο Φουτσίνι.

Οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων θα κρατήσουν μακριά από τον Ηρόδοτο τον Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος θα ταξιδέψει την Κυριακή (2/12) με την υπόλοιπη αποστολή της Ελλάδας για την Ολλανδία. 

Η απουσία του Μιχάλη Αυγενικού προστέθηκε στο μπλοκάκι του Αρμάντο Φουτσίνι για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/12) με τον Εργοτέλη. Ο 25χρονος μέσος θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής ομάδας Ενόπλων στην Ολλανδία, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε δύο αναμετρήσεις, κόντρα στην Γερμανία και την Ολλανδία. Η αποστολή θα επιστρέψει στη χώρα μας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, οπότε ο Μιχάλης Αυγενικού θα χάσει και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη δεν υπάρχει νέα απουσία, αφού εκτός παραμένουν μόνο οι Βαγγέλης Μωραΐτης και Μπραχίμα Κονέ που λείπουν πλέον αρκετές εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.  

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΕΔ:

«Αναχωρεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM που πρόκειται να διεξαχθούν στο Χάρμσταντ της Ολλανδίας από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2018. Η Εθνική μας ομάδα στη προσπάθεια της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Στην ομάδα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές Λυμπερόπουλος, Αυγενικού, Βέργος, Βλάχος, Γκόλιας, Κούρτι, Παμλίδης, Τσουκάνης, Τσιφτσής, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Σάμιος, Σίσκο, Γρομιτσάρης, Κώνστας, Γαβριηλίδης.

Προπονητής της Εθνικής Ενόπλων είναι ο Πυρονόμος Βασίλης Βούζας με βοηθό τον Πυρονόμο Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Ευχόμαστε στην Εθνική μας Ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep