Φουτσίνι με... παίκτες

Ο Αρμάντο Φουτσίνι αναμένεται την Τρίτη (27/11) στο Ηράκλειο μαζί με ποδοσφαιριστές.

Τις υποχρεώσεις του με την U23 του Καμερούν ολοκλήρωσε ο Αρμάντο Φουτσίνι, όμως ήταν απών από το εκτός έδρας παιχνίδι του Ηροδότου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η αιτία της καθυστερημένης άφιξής του, πάντως, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο Γιώργος Γιαλιτάκης είναι... μεταγραφική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε ο Καμερουνέζος αναμένεται την Τρίτη (27/11) στο Ηράκλειο μέσω Γαλλίας και μαζί του όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των «κυανόλευκων» μεταξύ των οποίων και επιθετικός. Ο Φουτσίνι, άλλωστε, εκτός της αγοράς στην πατρίδα του γνωρίζει πολύ καλά και τη γαλλική. Έχει βγάλει συμπεράσματα για το πού πονά ο Ηρόδοτος και, όπως είχε υποσχεθεί, θα φέρει νεαρούς ποδοσφαιριστές με την προοπτική να αποκτηθούν.

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη, απών θα είναι ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο μέσος του Ηροδότου έχει κληθεί από τον προπονητή, Βασίλη Βούζα στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες στην Ολλανδία απέναντι στη διοργανώτρια και τη Γερμανία. Αντίθετα, ο Μασάδο θα είναι διαθέσιμος, ενώ πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Μωραΐτης.

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep