«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε»

Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως πρέπει να καταλάβουν πως από τέτοια παιχνίδια με την Δόξα Δράμας έχουν μόνο να κερδίσουν πράγματα. Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως πρέπει να καταλάβουν πως από τέτοια παιχνίδια με την Δόξα Δράμας έχουν μόνο να κερδίσουν πράγματα.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Γιώργος Λυρώνης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας.

Μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι, ο Ηρόδοτος έφτασε στην Δράμα το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) και μετά την προπόνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές για να... ξεμουδιάσουν, πήγαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν.  Η αποστολή είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής (15/11) για την αναμέτρηση με του Σαββάτου (17/11) με την Δόξα Δράμας. Ο προπονητής του Ηροδότου, Γιώργος Λυρώνης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως τέτοια παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που πηγαίνουν για την άνοδο και έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τους ίδιους είναι αρκετά σημαντικά ώστε να βγάλουν στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα τους.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο FL News:  «Σε αυτό το παιχνίδι το μεγαλύτερο άγχος θα το έχει ο αντίπαλος μας, αφού δεν έχει περιθώριο να διεκδικήσει κάτι λιγότερο από τη νίκη. Εμείς από την άλλη πλευρά ότι περισσότερο μπορέσουμε να πάρουμε θα είναι κέρδος και φυσικά έχουμε υπέρ μας το ότι ερχόμαστε από επιτυχημένα αποτελέσματα και θα υπάρχει σαφώς λιγότερο άγχος για εμάς». 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep