«Δεν βγαίνει η φωνή του»

Ο Γιώργος Λυρώνης δεν κατάφερε να κρατήσει... φωνή για να μιλήσει και στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ηροδότου με 1-0 κόντρα στον Αήττητο. Ο Γιώργος Λυρώνης δεν κατάφερε να κρατήσει... φωνή για να μιλήσει και στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ηροδότου με 1-0 κόντρα στον Αήττητο.

Ο Λευτέρης Κοσμαδάκης μίλησε για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Ηροδότου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αήττητο και τη νίκη με 1-0.  

Ο Αρμάντο Φουτσίνι λείπει με την εθνική ομάδα U23 του Καμερούν και ο Γιώργος Λυρώνης ήταν στην κορυφή του πάγκου για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όμως, δεν είχε «άλλη φωνή» και έτσι στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Λευτέρης Κοσμαδάκης. Οι δηλώσεις του μετά τη νικη με 1-0 επί του Αήττητου:

«Θα ήθελα να ζητήσω αρχικά συγνώμη για το ότι ο κύριος Λυρώνης δεν θα παραβρεθεί στην συνέντευξη Τύπου, αλλά έζησε με τέτοια ένταση την αναμέτρηση που δεν βγαίνει η φωνή του για να μιλήσει για τον αγώνα. Αυτή η νίκη είναι ιστορική για τον Ηρόδοτο μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την κατηγορία. Ανήκει σε όλους, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολύ τακτική και άγχος για τις δύο ομάδες και τελικά εμείς ήμασταν εκείνοι που πήραμε την σπουδαία νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep