Τιμωρία και απουσίες

Οι Μανώλης Παπαματθαιάκης, Ανδρέας Ξυδάκης δεν θα μπορέσουν να κάτσουν στον πάγκο του Ηροδότου για τον αγώνα Κυπέλλου στη Θήβα.

Τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/09, 16:00) στο Δημοτικό γήπεδο Θήβας ο Ηρόδοτος. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, αλλά πλην των απουσιών που έχουν, δεν θα έχουν στον πάγκο τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον συνεργάτη του, Ανδρέα Ξυδάκη.

Αμφότεροι πρόσφατα ενημερώθηκαν ότι η ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους μειώθηκε, αλλά έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Και από τη στιγμή που ο Ηρόδοτος δίνει αγώνα την ίδια ημέρα, δεν θα μπορούν να είναι στον πάγκο. Σε ό,τι αφορά στην αποστολή, εκτός πλάνων έμειναν οι Κονέ, Αργκιλέσι, Δουλγεράκης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης και Παναγιωτάκης.

Η αποστολή: Κασμερίδης, Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Σμυρλής, Αυγενικού, Κασαπάκης, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Κωνσταντινίδης, Ζωνάκης, Κλινάκης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Μάκο, Machado, Φουκαράκης, Νικηφόρος.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep