«Να κερδίζουμε στα επίσημα»

Στις απουσίες επιθετικογενών ποδοσφαιριστών στάθηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά την ήττα του Ηροδότου από τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Ηρόδοτος αποσυντονίστηκε στο γρήγορο γκολ που σημείωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο δεύτερο ημίχρονο του μεταξύ τους φιλικού σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε παράλληλα στην απουσία επιθετικογενών ποδοσφαιριστών και είπε:

«Να ευχαριστήσω τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, που μας έκανε την τιμή να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Δεν ήταν καλό ποιοτικά παιχνίδι, ήταν παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Κύριο μέλημα για εμάς ήταν η αμυντική λειτουργία, να δούμε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε τη μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Αυγενικού να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και πιθανόν να διαχειριζόμασταν εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού λίγο μας αποσυντόνισε και νομίζω ότι ήταν οφθαλμοφανές ότι είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις επιθετικά. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα τακτικά μας καλά επιθετικά κομμάτια, που συνηθίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι όταν θα μπουν όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα, ειδικά οι επιθετικογενείς παίκτες, νομίζω ότι και επιθετικά θα μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλύτερα πράγματα.

Τελευταίο φιλικό, να τελειώσουμε εδώ και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, που είναι ένα επίσημο παιχνίδι και μας αρέσει να κερδίζουμε τα επίσημα παιχνίδια. Όλη μας η προσοχή αυτή την εβδομάδα θα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθώ και στον ΑΟΧ-Κισσαμικό να έχει μια καλή πρόκριση, να έχει ένα καλό πρωτάθλημα και να πάνε γενικά δεξιά τα πράγματα, όπως τα περιμένουν».

Ο Μιχάλης Αυγενικού ανέφερε:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό με τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό, ομάδα που πέρυσι έκανε τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα και ίσως να μην το περίμεναν πολλοί. Φέτος έχει κρατήσει αρκετά παιδιά, έχει κάνει και αξιόλογες μεταγραφές και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη πορεία.

Για εμάς ήταν ένα δυνατό φιλικό, βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα και πιστεύω ότι πρέπει να διορθώσουμε περισσότερο το αμυντικό μας κομμάτι, γιατί κατοχή έχουμε, φάσεις δημιουργούμε, απλά δεχόμαστε αστεία γκολ κάποιες φορές. Έχουμε ακόμη σχεδόν 25 μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα – αν πάρει και παράταση – και πιστεύω θα εμφανιστούμε και πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep