Ορεξάτος στο πρώτο

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 3-1 της Παλαιοχώρας σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό. Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 3-1 της Παλαιοχώρας σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 3-1 της Παλαιοχώρας σε ένα φιλικό που κρίθηκαν όλα στο πρώτο ημίχρονο.

Τρία γκολ σημείωσε στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι ο Ηρόδοτος, ο οποίος είχε αρκετή ενέργεια στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, όταν και σημείωσε όλα τα γκολ του. Ο Κωνσταντινίδης μόλις στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ και η Παλαιοχώρα αντέδρασε άμεσα με τον Χιντατσέλι που ισοφάρισε στο 20ο λεπτό.
Ο Μωραΐτης στο 24ο λεπτό και ο Φραγκουλάκης στο 35ο διαμόρφωσαν το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να μην κάνει πολλές κινήσεις και να δίνει 90λεπτα σε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 3-1
ΓΚΟΛ: 13’ Κωνσταντινίδης, 24’ Μωραΐτης, 35’ Φραγκουλάκης - 20’ Χιντατσέλι
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης (57’ Καργιωτάκης), Μπάμπης (57’ Νικηφόρος), Κασαπάκης, Μάκο, Κοντογιάννης, Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης (57’ Φουκαράκης), Σμυρλής (68’ Αμαραντίδης), Παναγιωτάκης, Φραγκουλάκης (57’ Μπαλάφας)

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Α. Θέμελης): Μαυροπάνος, Σπηλιώτης, Καραϊσκος, Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Μανουσάκης, Χιντατσελι, Γκούφας, Κόλα, Τρέκος, Κρασουδάκης

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep