Με 23 παίκτες στη Νάουσα

Ο Ηρόδοτος αναχωρεί για Νάουσα, ενώ αναμένονται δύο ακόμα προσθήκες στο ρόστερ.

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (02/08) ο Ηρόδοτος και το ρόστερ του είναι σχεδόν συμπληρωμένο. Δύο κομμάτια απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ και αναμένεται να αποκτηθούν σύντομα.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κινείται για έναν εξτρέμ κι έναν επιθετικό, με τη μια μεταγραφή να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημερών. Όσον αφορά τους υπό δοκιμή παίκτες, οι δύο από τους τέσσερις αποχώρησαν. Ο λόγος για τον Γιώργο Μέμο και τον Άγγελο Κερασίδη, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί παίκτες στις θέσεις τους στον Ηρόδοτο.

Αντίθετα, τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Γιάννη Βουρεξάκη. Ο 27χρονος επιθετικός από τον Δωτιέα Αγιάς άρεσε στον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Τέλος, ο νεαρός Αντώνης Αμαραντίδης αναμένεται να αποκτηθεί ως εκπαιδευόμενος για την ομάδα Νέων του Ηροδότου. Ο 19χρονος επιθετικός, που προέρχεται από την Κ20 του Πλατανιά, θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά θα αγωνίζεται κυρίως με τους Νέους.

Στην αποστολή του Ηρόδοτου για τα Τρία Πέντε Πηγάδια συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα είναι οι: Κασμερίδης, Κουράκης, Πλευριτάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Προβιδάκης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Κανδηλάκης, Μωραΐτης, Παναγιωτάκης, Κασαπάκης, Φουκαράκης, Καργιωτάκης, Κωνσταντινίδης, Μυλωνάς, Νικηφόρος, Αυγενικού, Σμυρλής, Δουλγεράκης, Δουλγεράκης, Κοντογιάννης. Στην αποστολή μετέχουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, ο Ζωνάκης από τους Νέους του Ηροδότου και οι υπό δοκιμή, Αμαραντίδης και Βαρουξάκης.

Στο διάστημα της παρουσίας του στη Νάουσα ως τις 13 Αυγούστου, ο Ηρόδοτος, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΚ Κέρκυρας (06/08) και με τον Εδεσσαϊκό (12/08).

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep