Καθυστέρηση στον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος αναμένεται να έχει σαφής λύσεις στα χέρια του για την επόμενη ημέρα μετά την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου. Ο Ηρόδοτος αναμένεται να έχει σαφής λύσεις στα χέρια του για την επόμενη ημέρα μετά την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου.

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση στον Ηρόδοτο ώστε να οριστικοποιηθούν τα θέματα με τους ανθρώπους που θα στηρίξουν την ΠΑΕ. 

Μετατέθηκε η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης του Ηροδότου και αυτή θα γίνει τελικά την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο πολυκέντρο Νεολαίας Νέας Αλικαρνασού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ακόμη ζυμώσεις και οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν λύσεις ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την Football League, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Αντώνης Παπαδάκης φαίνεται πως είναι το κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων και οι συζητήσεις μαζί του δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να αναζητούν και άλλους συμπαίκτες ώστε το βάρος των εξόδων να πέσει ισοδύναμα σε αρκετούς πυλώνες. Οι αιτήσεις για υποψηφιότητες άλλωστε για το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν δεκτές μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και έτσι ανανεώθηκε ο χρόνος από τις 4 Ιουλίου που είχε αρχικά οριστεί η Γενική Συνέλευση. 

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep