Συνέλευση στον Ηρόδοτο

Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έχει ορίσει Γενική Συνέλευση στις 4 Ιουλίου για να επικυρωθεί η απόφαση δημιουργίας ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έχει ορίσει Γενική Συνέλευση στις 4 Ιουλίου για να επικυρωθεί η απόφαση δημιουργίας ΠΑΕ.

Στη διαδικασία της δημιουργίας ΠΑΕ έχουν μπει στον Ηρόδοτο και ήδη οι ενέργειες έχουν αρχίσει με ορίζοντα την 4η Ιουλίου 2018 που έχει οριστεί Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. 

Κινητικότητα υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο στον Ηρόδοτο ενόψει της συμμετοχής του στην Football League και ήδη οι άνθρωποι του «έτρεξαν» την ομάδα την περσινή σεζόν βάζουν τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα. Οι διαδικασίες της δημιουργίας ΠΑΕ τρέχουν παράλληλα με την εύρεση νέων ανθρώπων που θα μπουν στην ομάδα και έτσι ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα πρέπει να δώσει σε αυτή την εντολή για τη δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας. 

Η ημερομηνία 4 Ιουλίου 2018 που έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση αποτελεί το φυσικό όριο και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει ποιοι άνθρωποι θα είναι στο μετοχικό σχήμα της ομάδας. Από εκεί και πέρα θα παρθούν αποφάσεις τόσο για το αγωνιστικό, όσο και για τους στόχους που θα έχει ο Ηρόδοτος τη νέα σεζόν με την επιστροφή του έπειτα από δεκαετίες στις επαγγελματικές κατηγορίες.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep