Λαμία - Απόλλων στην κορυφή

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι σκόρερ της Football League μετά το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι σκόρερ της Football League μετά το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα, βαθμολογία και σκόρερ της Football League.

Μετά τα αποτελέσματα από το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, η Λαμία έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ελαφρά ταξιαρχία έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές για τα 60 από τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.
Αντίθετα η Λαμία είχε εύκολο μεσημέρι με τον Πανελευσινιακό που δεν κατ΄φερε να της αντισταθεί και έφτασε στη νίκη με 4-0. Για την άνοδο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ήττα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 από τον Παναιγιάλειο, ο οποίος σταμάτησε το απόλυτο που είχε η ομάδα του Ευόσμου.
Η νίκη με ανατροπή της Σπάρτης με 3-2 κόντρα στον Αιγινιακό ανέβασε ψηλά και την ομάδα της Λακωνίας, ενώ οδήγησε στην πρώτη της ήττα αυτή της Πιερίας.
Ο Πανθρακικός πέτυχε την πρώτη του νίκη με 1-0 κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ με το διπλό έφυγε από τα Χανιά ο Αχαρναϊκός που έχει τρεις νίκες και 7 βαθμούς αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0
ΣΠΑΡΤΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0
ΧΑΝΙΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-3
ΛΑΜΙΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 4-0

ΔΕΥΤΕΡΑ (5/12)
15:00 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
15:00 ΑΡΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ (7/12)
15:00 ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΣΚΟΡΕΡ 

 

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep