Πώς προκρίνονται ΟΦΗ – Απόλλων

Δείτε τι ισχύει στις ισοβαθμίες του Κυπέλλου Ελλάδος και πώς προκρίνεται ο ΟΦΗ και αφήνει εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό. Δείτε τι ισχύει στις ισοβαθμίες του Κυπέλλου Ελλάδος και πώς προκρίνεται ο ΟΦΗ και αφήνει εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έβαλε με την πλάτη στον τοίχο τους «πράσινους» και δίνει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον ΟΦΗ.

Σε αφεντικό του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος εξελίχθηκε ο ΟΦΗ με τη νίκη του 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Η ομάδα της Κρήτης πλέον με νίκη επί του Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική των ομίλων περνά στην φάση των «16» του θεσμού, ενώ στα περισσότερα σενάρια της αρκεί και η ισοπαλία με τον «γηραιό».

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 
Αν ο ΟΦΗ επικρατήσει του Ηρακλή παίρνει την πρόκριση ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. 
Αν ο Απόλλων Σμύρνης κερδίσει τον Παναθηναϊκό παίρνει την πρόκριση ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ 
Αν τα δύο παιχνίδια τελειώσουν ισόπαλα - με οποιοδήποτε σκορ και αν είναι αυτές οι ισοπαλίες- στην επόμενη φάση του θεσμού περνάει ο Ηρακλής και ο Απόλλων Σμύρνης.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΗΤΤΑΣ 
Αν ηττηθούν ο Απόλλωνας από τον Παναθηναϊκό και ο ΟΦΗ από τον Ηρακλή στην επόμενη φάση του θεσμού περνάνε ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός.

ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 
Αν το ΟΦΗ – Ηρακλής τελειώσει ισόπαλο και επικρατήσει ο Παναθηναϊκός επί του Απόλλωνα στην επόμενη φάση περνάνε ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής.

Αν ο ΟΦΗ επικρατήσει του Ηρακλή και ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης περνάνε ο ΟΦΗ και όποιος από τους Ηρακλή και Παναθηναϊκό έχει καλύτερη επίθεση σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου. Τώρα ο Ηρακλής βρίσκεται στο +3 και ο Παναθηναϊκός στο -1.

Αν υπάρξει και εκεί ισοβαθμία, κάτι που συμβαίνει αν επικρατήσει ο Παναθηναϊκός 2-0 και ο ΟΦΗ 2-0 του Ηρακλής θα υπάρξει μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ποιος θα προκριθεί... 

  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  
 1η αγωνιστική   
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ  0-0     
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ  1-0
2η αγωνιστική 
ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0
3η αγωνιστική      13/12 
ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    Β ΓΚΟΛ          
1 ΗΡΑΚΛΗΣ  4 3-0  
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3 1-3  
3 ΟΦΗ  3 2-2  
4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 1-2  

 

 

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep