Διαψεύδουν για ΕΡΤ

Στη Football League διαψεύδουν ότι έχουν δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ.

Οι επαφές της Β' Εθνικής με την ΕΡΤ, προκειμένου το πρωτάθλημα να αποκτήσει τηλεοπτική στέγη είναι γνωστές εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, το κρατικό κανάλι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τη διοργανώτρια. Την Τρίτη (06/12), μάλιστα, κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για τηλεοπτική πρεμιέρα το Σάββατο (10/12) με τον αγώνα Πανελευσινιακός - Άρης, όμως από την Ένωση τα παραπάνω διαψεύδονται.

Ο αντιπρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, ενώ και πρόεδροι ΠΑΕ δήλωναν άγνοια. Εννοείται ότι για να οριστικοποιηθεί η όποια συμφωνία πρέπει προηγουμένως να την επικυρώσει το ΔΣ. Πιθανό αυτό να γίνει στο συμβούλιο των προσεχών ημερών, αλλά δεδομένα δεν έγινε σε αυτό της Δευτέρας (05/12) το οποίο δεν είχε και απαρτία.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ έδινε μόνο τηλεοπτικό χρόνο στις ομάδες, αλλά τα τελευταία 24ώρα έχει διαρρεύσει πως προσφέρει και αντίτιμο 300 χιλιάδων ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.

Last modified onΤετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep