«Μας αποσυντόνισε το 2-1»

Ο Σάββας Σιατραβάνης έκανε χατ τρικ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να το συνδυάσει με πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Σάββας Σιατραβάνης έκανε χατ τρικ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να το συνδυάσει με πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Σάββας Σιατραβάνης μίλησε για το κομβικό σημείο της αναμέτρησης του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε τρία γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να τα χαρεί όπως θα του αναλογούσε... με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το ματς μίλησε στην κάμερα του Cosmote – sports:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά, προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες το παραμικρό λάθος μπορούν να το κάνουν γκολ. Τα χάσαμε είναι η αλήθεια μετά το 2-1. Παρόλα αυτά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε και βάλαμε τρίτο γκολ και είχαμε δοκάρι μετά το 4-3 για να ισοφαρίσουμε. Υπήρχε και ατυχία και νομίζω πως δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Οι οδηγίες του προπονητή ποιος ήταν από την αρχή που μπήκες με τόσο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
«Μπήκε όλη η ομάδα δυνατά και προσπάθησε, εγώ είχα πιο ελεύθερη κίνηση επειδή έπαιζα πίσω από το σέντερ φορ. Καταφέραμε και βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε καθαρό σκορ πρόκρισης στα χέρια μας. Δεν το κρατήσαμε, όμως, γιατί κάτι μας έλειπε. Η ομάδα είναι επιθετική και δεν έχει μάθει να κλείνετε πίσω και το πληρώσαμε. Η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα και όχι το Κύπελλο Ελλάδος. Το βλέμμα μας είναι στο πρωτάθλημα και αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κρατάμε μόνο τα θετικά από αυτό».

Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες;
«Δεν ξέρω, ίσως μετά το 2-0 να είχαμε περισσότερη προσοχή στο παιχνίδι μας και να μην ερχόταν το 2-1 που αποσυντόνισε την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep