«Βατή η κλήρωση»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να νικήσει και στα δυο παιχνίδια με τον Κισσαμικό στη φάση των «16», όπως τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Καλή χαρακτήρισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου την κλήρωση του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό. Ο αντιπρόεδρος των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στις αρχές του 2017 και θα διεκδικήσει την πρόκριση, έχοντας ως στόχο να φτάσει ως τον τελικό του θεσμού.

«Εύκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν. Θεωρώ όμως ότι είναι μια βατή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια κλήρωση που είναι μέσα στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Στα παιχνίδια ξέρετε ότι είναι πρέπει να παίξεις για να δείξεις την αξία σου μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός, μετά την αλλαγή που έγινε, ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους του. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τις δύο νίκες που θέλουμε, για να συνεχίσουμε και να φτάσουμε στον τελικό», ανέφερε αρχικά.

Για το αν τρόμαζαν στην περίπτωση ενός ντέρμπι νωρίς στο Κύπελλο: «Τον Παναθηναϊκό δεν τον τρομάζει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή που έγινε, έχει ανέβει και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η διακοπή των Χριστουγέννων θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Οποιοσδήποτε αντίπαλος και να ήταν, αφού τα ματς είναι στις αρχές του 2017, ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει το Κύπελλο μέχρι το τέλος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep