Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Κάναμε το παιχνίδι μας»

Ο Χρήστος Κουκόλης μίλησε στο FL News για τη νίκη του Αγροτικού Αστέρα επί των Τρικάλων.

Τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της Football League έκλεψε ο Αγροτικός Αστέρας με την εντυπωσιακή επικράτηση επί του ΑΟ Τρίκαλα με 3-1. Ο Χρήστος Κουκόλης εξήγησε στο FL News, πως οι «σταχυοφόροι» έφτασαν σε αυτή τη νίκη, ακολουθώντας το πλάνο που είχαν καταστρώσει από πριν. Ο 26χρονος αμυντικός αναφέρθηκε ακόμα στην καλή προετοιμασία και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Ευόσμου, αλλά απέφυγε να θέσει συγκεκριμένους στόχους για το πρωτάθλημα.

Χρήστο, πήρατε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟΤ. Πως φτάσατε σε αυτό το αποτέλεσμα;

«Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα στα φιλικά παιχνίδια και έπρεπε αυτή την εικόνα να τη μεταφέρουμε και στα επίσημα. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο ματς με τα Τρίκαλα μπήκαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα δυνατά του χαρτιά. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς παίξαμε σωστά τακτικά και κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει, φτάνοντας στη νίκη».

Αμυντικά καταφέρατε να καταστήσετε ακίνδυνο τον ΑΟΤ…

«Όλη η ομάδα είχε σωστή αμυντική συμπεριφορά, όχι μόνο εμείς οι αμυντικοί. Φροντίσαμε να μειώσουμε τους κινδύνους και προσέχαμε ιδιαίτερα τον Κουσκουνά, ο οποίος ξέραμε ότι μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή».

Από ότι φάνηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος επηρέασε τον Αγροτικό Αστέρα μόνο για ένα ημίχρονο…

«Είναι δύσκολο να κάνεις τόσο καιρό προετοιμασία και να μην ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθήσαμε να το καταπολεμήσουμε αυτό, παίζοντας πολλά φιλικά παιχνίδια. Διατηρήσαμε έναν ρυθμό, αλλά είναι διαφορετική η αντιμετώπιση στα επίσημα ματς. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να μπούμε μετά από τόσο καιρό στη διαδικασία ενός επίσημου παιχνίδι. Στο Κύπελλο με την Καλλονή, δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά αντιδράσαμε και βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Είδαμε πάντως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι αρκετές ομάδες δεν παρουσιάστηκαν έτοιμες γι’ αυτό είχαμε και πολλές εκπλήξεις».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του Αγροτικού Αστέρα, με τον κόσμο να αποκτά υψηλές προσδοκίες από τα πρώτα δείγματα γραφής;

«Στόχος μας είναι να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα μέσα από τις καλές εμφανίσεις μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε να εφαρμόζουμε το πλάνο μας. Δεν θέτουμε στόχους, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον ΑΟ Χανιά εκτός έδρας. Θα πάτε με την ίδια συνταγή;

«Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια λογική. Θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο να παίξουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Εύκολα παιχνίδια στη Football League δεν υπάρχουν. Είναι μια σκληρή κατηγορία και πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στον ΑΟΧ».

Φέτος ο Αγροτικός Αστέρας έχει ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά παρουσιάζει καλή εικόνα από την αρχή. Ποιο είναι το μυστικό;

«Κάνουμε καλές προπονήσεις και έχουμε άριστες σχέσεις με τον προπονητή, Νίκο Νεντίδη, αλλά και όλο το επιτελείο. Ο τεχνικός είναι πολύ καλός μαζί μας και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Κρατάμε τις σωστές αποστάσεις και αυτό είναι σημαντικό για τη λειτουργία της ομάδας. Επίσης οι συνθήκες προετοιμασίας του Αγροτικού Αστέρα είναι ιδανικές. Έχουμε πολύ καλές προπονητικές εγκαταστάσεις, ενώ η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Κι εμείς με τις εμφανίσεις μας μέσα στο γήπεδο θέλουμε να ανταποδώσουμε την καλή τους συμπεριφορά. Ξέρουμε τι συμβαίνει σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας και είναι σημαντική η συνέπεια που δείχνει η διοίκηση απέναντί μας».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

«Θέλω να είμαι υγιής και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Πέρυσι πέρασα δύσκολα με ένα πρόβλημα τραυματισμού και φέτος θέλω να έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για να βοηθήσω τον Αγροτικό Αστέρα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep