Φρένο ΑΟΧ στα Περιβόλια

Ο ΑΟ Χανιά κράτησε στο 0-0 τον Κισσαμικό και του στέρησε την πρώτη νίκη του 2017.

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο διαδοχικό με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο του, κατέκτησε ο ΑΟ Χανιά. Αυτή τη φορά έβαλε φρένο στον Κισσαμικό στα Περιβόλια και απέσπασε 0-0, στερώντας από την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου τη δυνατότητα να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο του 2017.

Μετά το πρώτο 10λεπτο, οπότε δεν σημειώθηκε κάποια τελική προσπάθεια ο Κισσαμικός είχε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Ωστόσο, στο 15' οι Κίκε, Ποκόνγκ με διαδοχικά σουτ δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Ο δεύτερος αστόχησε και σε προβολή στο 18'. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και αφού προειδοποίησαν στο 31' με σουτ του Σταματή, είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 36'. Ο Βαρούχας πέρασε το αμυντικό δίδυμο των Παντελάκη, Σελινιωτάκη, αλλά σουτ που έκανε ο Λαζαρίδης τον νίκησε. Στην επαναφορά ο ίδιος αστόχησε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ποκόνγκ, ενώ στο 67' ο Αθανασίου έκανε κακό βολέ, ο Μάντζης έκλεψε τη μπάλα και έκανε κακό πλασέ, με τον γκολκίπερ του ΑΟΧ να μπλοκάρει. Η πίεση από πλευράς Κισσαμικού αυξήθηκε, ο Μπαξεβάνος πέρασε στο ματς τους Βλάχο, Θέο, όμως το γκολ δεν ήρθε. Στο 84' οι τόνοι ανέβηκαν, με πρωταγωνιστές τους Βαρούχα, Τσερκέζο, υπήρξε ένταση, ενώ στο φινάλε ο Τιάγκο Σίλβα λίγο έλειψε να γίνει ήρωας, όμως στο σουτ που επιχείρησε ο Δαμιανάκης έσωσε την εστία του.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Τιάγκο Σίλβα, Γκούμας (85' Γιαλούσης), Μαρτίνεθ, Κίκε (67' Βλάχος), Ποκόνγκ (77' Θέος), Μάντζης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (62' Βανκεβάι), Αποστολόπουλος, Σταματής (78' Μηλιώτης), Βαρούχας.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep