Στιγμιότυπα από Ελευσίνα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης θα μεταδώσει η Afastream

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Afastream θα παρουσιάσει την Κυριακή (22/1) τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Football League, Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η afastream.com θα σας παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00.

Απολαύστε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το τάμπλετ, τον υπολογιστή και την smart TV σας. Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afa_stream, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep