Βολική ισοπαλία στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Παιχνίδι με ένταση και δυνατές μονομαχίες στη Ριζούπολη ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΟΦΗ. Ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, για την 11η αγωνιστική της Football League. Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση (0-0), η οποία πήγε στο πάθος. Δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, αν και οι Κρητικοί θα μπορούσαν να προηγηθούν νωρίς στον αγώνα, στο 3'. Ο Μιλοσάβλιεβ με ωραίο σκαφτό πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη φάση του ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά στο δεύτερο η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να πιέσει ασφυκτικά τον ΟΦΗ. Η καλύτερη στιγμή της ήταν το πολύ δυνατό σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η κεφαλιά του Πετρόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, την οποία εξουδετέρωσε ο Δερμιτζάκης. Γενικά η ισοπαλία βόλεψε και τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων έμεινε αήττητος για ένα ακόμα ματς στο πρωτάθλημα. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κώτσιου, ύστερα από εναέρια σύγκρουση με τον Όστοϊτς.

Ο στόπερ του ΟΦΗ έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και έγινε αλλαγή. Αργότερα ο γιατρός ενημέρωσε ότι ο έμπειρος αμυντικός συνήλθε, αν και πήγε στα αποδυτήρια συνοδεία φορείου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακοπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55' λ. τρ. Τσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος (78' Τζάνης), Κρητικός (89' Σιατραβάνης), Πετρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (78' λ. τρ. Νάστος), Όστοϊτς, Χίσι (60' Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι (67' Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep