Απόλυτη… Λαμία

Την έκτη εντός έδρας νίκη της φέτος πανηγύρισε η Λαμία, με 3-0 επί του Αχαρναϊκού, και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή

Παντοδύναμη είναι στην έδρα της η Λαμία, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στον Αχαρναϊκό των πολλών προβλημάτων, επικρατώντας 3-0. Ο Καραγιάννης στο 15’ άνοιξε το σκορ και στο 50’ ο Ντουρμισάι έκανε το 2-0. Στο 63’ με πέναλτι ο Βασιλόγιαννης έγραψε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η έκτη εντός έδρας νίκη για τη Λαμία, που έφτασε τους 25 βαθμούς, και μείωσε στους 2 βαθμούς την απόστασή του από τον Απόλλωνα που έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ. Και η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Αχαρναϊκός παρουσιάστηκε αδύναμος και γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του, μένοντας στους 14 βαθμούς.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Λαμία αποφασισμένη να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας και απέναντι στον Αχαρναϊκό. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς την εστία του Αποστολίδη και στο 15’ ο Καραγιάννης με πλασέ, μετά από πάσα του Βάντερσον, πέτυχε το 1-0. Ο ίδιος συνέχισε να απειλεί, όπως και οι Ντουρμισάι, Βασιλόγιαννης, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο γκολ. Ο Αχαρναϊκός είχε περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Πλαβούκος σκόραρε, όμως το τέρμα δεν μέτρησε γιατί ο Τζέφερσον υποδείχτηκε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα, με τη Λαμία στο 50’ να πετυχαίνει το 2-0 με τον Ντουρμισάι. Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός στα καρέ του Πίτκα. Αν και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε δώσει γήπεδο στους «πράσινους», απειλούσε με αντεπιθέσεις και στο 63’ πέτυχε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βάντερσον.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τους «κυανόλευκους» να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να είναι εκείνοι που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά ο Αχαρναϊκός προσπάθησε για το γκολ της τιμής, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση με το 3-0 υπέρ της Λαμίας να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΛΑΜΙΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Καραγιάννης, 50’ Ντουρμισάι, 63’ πέν. Βασιλόγιαννης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης (51’ Τζόκιτς), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (75’ Μπουλούλης), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (61’ Φερφελής), Βάντερσον

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης (40’ Κυριαζόπουλος), Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον (84’ Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης, Ντάγκρας (58’ Ζαχαρός), Ματσούκας, Πλαβούκος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Απτόσογλου, Δόσης (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep