Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι απαντήσεις του Ηρακλή Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2-1 του Ηρακλή και συνεχίζει την τρελή πορεία του στα μπαράζ ανόδου.

Στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης οι φάσεις ήταν λιγοστές, αλλά μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένες για θέαμα και ουσία και ήρθαν τρία γκολ και ένα δοκάρι, με τον Ηρακλή Ψαχνών να βγαίνει νικητής από τη μάχη με τον Γηραιό. Η ομάδα της Εύβοιας έκανε το δεύτερο βήμα ανόδου, ξεκίνησε ιδανικά τα play off και τώρα θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο για να αντιμετωπίσει τον επίσης αήττητο της διαδικασίας Αιγινιακό τη Μεγάλη Πέμπτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής φάνηκε ταλαιπωρημένος, αλλά δεν ήταν μαζί του και οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης, αφού δέχθηκε το γκολ σε μια αντεπίθεση μετά από το δοκάρι που είχε με τον Λίμα και είδε τον Κρητικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του (57') με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Αυτή ήταν η πρώτη απάντηση των γηπεδούχων...

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, την πέτυχε με ωραίο σουτ του Πουρτουλίδη έπειτα από πάσα του Ονουάτσι (77'), αλλά στην αντεπίθεση ο Μπουμπάλ βρέθηκε μόνος δεξιά στην περιοχή μετά από πάσα του σκόρερ και με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1. Από εκεί και πέρα ο Γκιγιέρμο Όγιος ρίσκαρε, ενίσχυσε την επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και να πάρει έστω βαθμό στα Ψαχνά.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Εύβοιας έπιασε τον Αιγινιακό στην 3η θέση, ενώ ο Ηρακλής έμεινε τρεις πόντους πίσω από αυτή και καλείται να πάρει τρίποντο στα Χανιά για να μην δει ακόμα και το εισιτήριο για το μπαράζ να απομακρύνεται.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάντζα), Τσιμότζι, Χ. Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουιντί (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (80' Νικολόπουλος), Κρητικός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (83' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (71' Ματσούκας), Ζάχορα.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 13 Απρίλιος 2014 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep